Meny Lukk
Drømme-OL logo

RiksTV

Drømme-OL

Vinter-OL i 2018 ble sendt på de aller fleste TV-er i hele Norge. Hvordan kunne RiksTV i denne perioden skille seg ut fra mengden av TV-leverandører med en fremtidsrettet TV-opplevelse?

OL-arrangementene i 2018 ble i Norge sendt på uhyrlig upraktiske tidspunkter, som midt på natten og grytidlig om morgenen. OL er derimot noe nordmenn MÅ oppleve direkte. For de som ikke har muligheten til å sitte oppe hele natta, hvordan kan nordmenn sove godt og fortsatt sitte igjen med OL-følelsen?

Forskning viser at ved å lytte til spesifikke lyder i søvne, kan det trigge enkelte følelser og minner. Derfor lanseres Drømme-OL, en ny funksjon i RiksTV-appen. Mens du sover, vil du gjennom Drømme-OL høre på søvnterapauter som kommenterer OL direkte, med en avslappende og søvndyssende stemme. Når du da våkner, og leser på VG at Marit Bjørgen har tatt en million gullmedaljer, sitter du igjen med en følelse av å faktisk ha opplevd dette direkte.

Kampanjen promoteres i daglige søvndyssende radiospotter, basert på nattens OL-høydepunkter. Tjenesten promoteres også i samarbeid med JYSK, og nye abonnenter av Rikspakken vil få dyne og pute av ypperste kvalitet med på kjøpet.

Involverte

Idé av Erlend Løfald og Andreas Reite (Minipraksis i Hyper)

Videreutviklet i samarbeid med Sindre Johnstad

Drømme-OL App
Adshel

Andre cases